De merkeligste reiseklagene

Posted by on | |
Forsinkete fly, skjulte kostnader og skitne rom. Noen ting har en rett til å klage på når turen ikke blir som forventet. Men kan du virkelig klage over at det er fisk i vannet eller at det er sand på stranden? Her er tjue av de merkeligste klagene som er samlet inn av turoperatører og hoteller rundt omkring i verden, og det værste er at dette er klager som faktisk har kommet! Hva skal man svare til slikt?1. Det tok oss ni timer å fly fra Jamaica til England. For amerikanerne tok det bare tre timer å komme seg hjem. Det er urettferdig.

2. Vi måtte stå i kø utenfor for å komme inn til båten, og det var ingen aircondition.

3. Min forlovede og jeg booket et rom med to senger, og i stedet fikk et rom med en dobbeltseng. Nå er jeg gravid, og jeg synes at dere er ansvarlig for dette. Hadde vi fått rommet vi hadde bestilt hadde det aldri skjedd.

4. Det er slapt av butikkeierne i Puerto Vallarta å holde stengt i siestaen på ettermiddagene. Ofte trengte jeg trengte å kjøpe ting under siestaen. Det bør være forbudt.

5. Ingen fortalte meg at det var fisk i vannet. Våre barn ble skremt.

6. Vi booket en utflukt til et badeland, men ingen sa vi måtte ta med våre egne badedrakter og håndklær. Vi tok det som en selvfølge at det var inkludert i prisen.

7. Selv om det sto i brosjyren at kjøkkenet var fullt utstyrt, så fantes det ingen eggdeler. Vår ferie ble ødelagt.

8. Veiene var så humpete at vi ikke kunne lese reisehåndboken på vei til hotellet. Dette betydde at vi ikke fikk vite om ting som kunne ha gjort turen vår morsommere.

9. Det var så mange spanjoler der. Resepsjonisten snakket spansk og maten var spansk. Ingen hadde fortalt oss på forhånd at det ville være så mange utlendinger der.

10. Jeg ble bitt av en mygg. Det sies ingenting om mygg i brosjyren.

11. Flyreisen var en enorm skuffelse. Det var skyer utenfor vinduet, så vi ikke kunne se ned.

 12. En reisende ønsket å bytte rom fordi det var en merkelig summende støy fra klimaanlegget. Da han hadde byttet rom, ble det oppdaget at lyden kom fra en elektrisk tannbørste i mannens koffert.

13. Jeg er sikker på at jeg har bodd på dette hotelletrommet i et tidligere liv. Jeg kan ikke bo her igjen.

14. Hvorfor var det ingen kenguruer i sentrale Sydney? Jeg er skuffet.

15. Det er deres plikt som turoperatør og gi informasjon om støyende og slitsomme gjester før turen.

16. De bør ikke tillate toppløs soling på stranden. Det var veldig forstyrrende for min mann som bare ville ta det med ro.

17. Under min tur til Goa i India, ble jeg kvalm da jeg oppdaget at nesten alle restauranter serverer karri. Jeg liker ikke krydret mat.

18. Det var for mye sand på stranden.

19. Vi kjøpte Ray Ban solbriller for fem euro av en gateselger, men de viste seg å være uekte.

20. Noen har glemt igjen en sjokoladebit på hodeputen min!


1 kommentarer:

Beate sa...

Det er trist at man begynner å klage når man reiser, de negative tingene er den prisen man må betale med å reise. For eksempel: hadde det ikke vært sand på stranden eller fisk i vannet hadde vi gått glipp av mange reiseopplevelser med natur og mat.

fin blog foresten!