Ferievarme i Afrika

Posted by on | |
For kalde nordboere er Afrika et reisemål som gir minner for livet. Nambia, Botswana, Zimbabwe, Mosambik og Sør-Afrika er alle land som tilbyr en variert ferie.

Det er som kjent sommer i sørlige Afrika mens Norge opplever den kaldeste vinteren på lenge. Hva stopper deg fra å vende nesen sørover?

Det sørlige Afrika er et fantastisk reisemål for alle. Her finner du gylne, solfylte strender, varme hav, viltreservat, safarier, opplevelsesferier, majestetiske fjell og førsteklasses golfbaner.

Sør-Afrika har mye å by på for hele familien; spennende natur, strender, safari og dramatisk historie. Alt dette kan oppleves innenfor et rimelig budsjett. Landet har mange feriesteder som de lokale bruker og som er svært billige - særlig nå som krona er så sterk.

Mosambik er kjent for sine spektakulære strender med krystallklart og varmt vann, deilig sjømat, perfekt klima og vannaktiviteter. Siden 1994 har det vært politisk stabilitet i landet og turismen der har økt betraktelig.

For naturelskere er Namibia definitivt et land som bør besøkes. Ørkensand, savanner i gulbrune farger, og enorme mengder aloeplanter. De vakre sanddynene lager fantastiske formasjoner i naturen, og er i stadig bevegelse. Et svært populært reisemål er Sossusvlei hvor du finner sanddyner så langt øyet rekker som rager opptil 300 m over den uttørkede dammen de ligger ved. Fargene i dette eventyrstedet er også fantastiske og endrer seg hele dagen fra fersken til rød og oransje. Til og med amatørfotografen kommer hjem med flotte bilder.

Alle afrikareisende anbefales å inkludere safari i besøket sitt. Det sørlige Afrika kan tilby noen av de flotteste og mest unike safariopplevelsene på det afrikanske kontinentet. I den afrikanske bushen kommer du helt nær de store, ville dyrene - en svært berikende opplevelse. Du kan dra inn i dyrenes rike med bil, til fots, på hesteryggen eller i kanoer laget av uthulte trestammer sammen med erfarne og kunnskapsrike guider.

Botswana består geografisk av to hovedområder. Rundt 85% av landet er dekket av den store Kalahari-ørkenen, en ørken som huser noen av de største viltflokkene på dette kontinentet. Det andre store området i Botswana er Okavangodeltaet hvor man finner 95 % av Botswanas grunnvann og som er verdens største innlandsdelta. Unn deg en tur i småfly over deltaet og se dyrenes vandring gjennom meterdypt vann. Deltaet er ett helt unikt område som kan by på en av de beste safariopplevelsene i Afrika, i omgivelser du aldri finner maken til.

Om forfatteren; For mer informasjon besøk NordSør Reiser http://www.nordsor.net/index.html. Vi skreddersyr din ferie uten ekstra kostnader for deg.

0 kommentarer: