Lofoten Islands

Posted by on | |
Lofoten er et av verdens vakreste øyrike med sin flotte natur. Lofoten Islands er en kjent merkevare verden over. Hver sommer kommer det mange turister til Lofoten. Alle som kommer hit kommer for å oppleve den fantastiske naturen. Lofoten består av 6 kommuner: Røst, Værøy, Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan. Alle kommunene har sitt særpreg, men de har den særpregene Lofotnaturen til felles.

Lofoten er et av verdens vakreste øyrike med sin flotte natur. Lofoten Islands er en kjent merkevare verden over. Hver sommer kommer det mange turister til Lofoten. Alle som kommer hit kommer for å oppleve den fantastiske naturen. Lofoten består av 6 kommuner: Røst, Værøy, Moskenes, Flakstad, Vestvågøy og Vågan. Alle kommunene har sitt særpreg, men de har den særpregene Lofotnaturen til felles. Lofoten Islands er et populært søk på nett, og de fleste som kommer hit har bestilt oppholdet sitt på internett.


Lofoten er også kjent for sin matkultur. Du finner veldig mange restauranter i Lofoten som server en tradisjonsrik mat. Sånn som for eksempel, boknafisk, klippfisk, bacalao og lutefisk. Men det de aller fleste prøver når de kommer til Lofoten er tørrfisk.  Lange tradisjoner har også fiskerinæringen og jordbruksnæringen. Selv om det er mindre båter i Lofoten nå under det tradisjonelle Lofotfiske, en hva det var for 20 år siden, er fiskerinæringen en av de største inntektskildene. Hvis du tar turen til Lofoten er det nesten et ”must” å bli med en ordentlig fiskebåt ut på havet og dra sin egen fisk. Hvis man skal gjøre det helt ekte, så må denne kokes i sjøvann og spises på dekk.

Lofoten Islands og kan også by på rafting. Trollfjord rafting er en helt spesiell opplevelse. Trollfjorden er kjent for sine stup bratt fjell som går rett ned i vannet. På det smaleste er det akkurat plass til Hurtigruten, du kan faktisk stå på dekk og ta på fjellsiden. Så smalt er det J. I det hele tatt kan du oppleve ALT i Lofoten. Det er bare du selv som setter begrensningene

Om forfatteren; www.lofoten-bloggen.blogspot.com

0 kommentarer: