London reise

Posted by on | |
Når og da enten man skal da på sin aller så spennende første tur reise til da london eller for dem som kjenner byen godt kan være ganske så skremmende men uansett så dekker london i dag over hele 600

Når og da enten man skal da på sin aller så spennende første tur reise til da london eller for dem som kjenner byen godt kan være ganske så skremmende men uansett så dekker london i dag over hele 600 mil, det er også veldig så lurt og planlegge da turen godt da i forkant for og da få med seg alt i byen når man først er der, og også da begynne og lære og kjenne dem transport alternativene dine.

London og attraksjonen der.

1: Tårnet innen london som heter da "tower of london". Denne byen er veldig kjent for sine landemerke, stedet tower of london dette stedet er veldig så kjent som da det fryktede. Men dette stedet har også da vært royal palace, en stor festning og da også en royal.

2: kensington palace: dette stedet var da fødestedet for da dronningen victoria og var også den da den primære boligen til da williams den ||| og også da mary den ||, men i desse dager er dette stedet da mest kjent som da hjemmet til da Lady Diana The princess of wales og alle desse ustillingsgjenstandene og dem hedrer da også The peoples princess dette er også noe av delen man må bare nyte.

3: Dette stedet London zoo som det heter ligger også i da regent parken, dette stedet london zoo er også da hjemmet til da over 12000 dyr og en hel masse funksjoner som da også utstillinger som for og da nevne meet all the monkeys og også dette da med the butterfly paradise.

4: Stedet windsor castle: dette stedet er hjemmet til da dronningen Elisabeth || windsor castle er også den offisielle residensen til da dem mange kongene og også dem alle dronningene på en mer enn da 900 år, og dette slottet er også det eldste og mest da også opptatte slottet i denne verden.

5:Stedet the Shakespeare's Globe Theatre Dette er gjenggivelsen av da det som hviler på den siden av det som er det oprinnelig Globe theatre og denne er også den bakgrunnen som brad da skrev sin aller så berømte spiller.

Transport innen london:

Hvis man nå skulle være tilfeldigvis da london turist har man også da alltids så mye tilganger til en hel masse tog og ikke minst også da busser som også da tar med deg til alle desse store attraksjonene i byen london. Der er store svære london tog som går da under jorden, London bussene, Denne Docklands Light Rail som det heter.og også da Tramlink og the first great of all western for da og da reise til da windsor castle.

Med da reisekortene kan man også spare mye penger når man da nyter sightseeing.

Alle desse london turene kan også være veldig så dyrt men alle desse london attraksjonene i mai mnd er ikke så dyre. Men til sammen da kan det legge seg opp til da en betydelig så stor kostnad for mange. På dem alle måtene som da omhandler reisekostnader og fra da til dem aller mest så populære turiststedene. Alle desse pengene da som man da bruker til da for eksempel da opptak og da også london reise innen byen london, dette er penger man ikke kan og bør da bruke på da overnattinger, eller da suvenirer eller da også måltidene sine.

Hvis du er da en london turist er da også reisekortene dine en utemerket løsning som da med spessielt når det da gjelder kombinert med da london pass. På da en så rimelig pris. Med da ett london pass har man da også meget så fri tilgang til alle dem 56 populære attraksjonene. Alle desse stedene er da som oftest betalt for opptak. Med da tilsvarende er det også da reisekortet man kan da bruke på busser og ikke minst tog uten dem extra store kostnadene. Alle desse smart kortene er da kredittkort og dem er da også stasjonert ved alle dem inngangene av da dem alle attraksjonen, alle dem busser og ikke minst også da tog som da lar folk få gratis og oppføring eller da som da passasjer.

I da også i alle tillegg til da alle dem kostnadsbesparelser, med ett london pass kan man alltids også da hoppe over i dem lange linjer og også da får også prioritert dem alle adganger til alle desse unike og populære london attraksjonene. Men det aller aller beste da er og kjøpe ett 1-6 dagers pass. Mye planlegging da foran og også da dra nytte av ett london pass og også da reisekort vil alltids også bidra til deg og da gjøre byen london`s sightseeingsturer bedre. Og man vil alltids også da også kunne nyte da det alltids så rike utvalget av da dem alle så store serverdighetene som da hele byen london har og tilby deg og dine., uten da også måtte bruke da en hel del store kostnader på opptak som da gjelder også avgifter og ikke minst også transportkostander.

Om forfatteren; Forfatter Sindre B. For mer informasjon om reise ferie disney world flybilletter flybillett disney land paris ferier besøk www.reisextra.com

0 kommentarer: