Reise til Egypt

Posted by on | |
Egypt seiler fram som et av de mest populære reisemålene for tiden, og kan denne vinteren kun se seg slått av Kanariøyene når vi regner antall turister fra Norge.

Dette fantastiske ferielandet har egentlig alt vi behøver ved en reise til syden. Her finner du langstrakte strender, sol hele vinteren i gjennom og en kultur og historie som andre reisemål bare kan drømme om.

De mest besøkte destinasjonene ligger ved Sinai-halvøya, med Hurghada og Sharm el-Sheikh som favoritter. Kairo og Luxor er andre populære feriesteder, hvor førstnevnte ligger i kort avstand fra de berømte pyramidene, som de fleste ønsker å besøke en gang. Av andre steder i Egypt kan nevnes Alexandria, Dahab, El Gouna og Makadi. Eller hva med å oppleve alt på en gang, med et cruise på selveste Nilen?


Vis større kart

Egypt har virkelig vokst som reisemål de siste årene. Barnefamilier stortrives på et av de mange all-inclusive anleggene som har blitt bygget, de fleste av dem i meget høy standard. Kultur-interesserte og eventyrlystne, finner seg raskt noe spennende å gjøre. For de som liker dykking har Rødehavet et utrolig mangfold av koraller, fisker i alle farger og sunkne skip som er med på å gjøre dykkeopplevelsen helt magisk i dette azurblå vannet.

Hvis du synes at Gran Canaria og Tenerife blir for kjedelig, Thailand blir en for lang flytur og Spania er for kaldt om vinteren, bør du absolutt vurdere Egypt som ditt neste reisemål denne vinteren. Du kommer ikke til å angre. Du kan lese mer om ferie i Egypt på denne reiseguiden.

0 kommentarer: