Billig hotell

Posted by on | |
Hvis du skal reise på en storbyweekend eller har behov for å bestille et hotellrom i Norge eller et annet sted i verden, finner du veldig gode tilbud hos Hotels.com. De har også ofte forskjellige tilbud og kampanjer. Laveste pris garantert! Over 90 000 hotell over hele verden

Men et annet tips som gir deg enda billigere overnatting på hoteller over hele verden, samt rabatter på flybilletter, leiebiler, charterturer og en rekke andre nettbutikker, er å skaffe deg kredittkortet re:member. Med dette kortet får du nemlig opp til 10 % rabatt på hotell gjennom Expedia, 9 % rabatt på Hotels.com, 9 % rabatt hos First Hotels, 6 % rabatt på Choice Hotels, opp til 7 % rabatt hos Ebookers, opp til 175 kroner rabatt med bestillinger fra Go To Gate og rabatter på leiebiler, fergebilletter, flyreiser og mye mye mere, i tillegg til en rekke nettbutikker som ikke er relatert til reiser.

Søk om re:member-kortet her, og oppnå rabatt på hoteller hver gang du skal ut å reise. Husk at kortet må betales før forfall for å ikke bli belastet med renter. Kortet er gratis å både skaffe seg og har ingen årsavgift. Gratis reise- og avbestillingsforsikring følger med.

Eff. rente 25,4 % 15k o/12 mnd. totalt 16.408,-

0 kommentarer: