Spill golf i Anfi Tauro

Posted by on | |
Anfi Tauro Golf er en av de beste golfbanene som finnes på Gran Canaria. De to golfbanene i Anfi Tauro Golf har i løpet av kort tid blitt regnet som noen av de beste på Gran Canaria. Det finnes både en 18-hullsbane med par 71 som er en rask bane, men samtidig utfordrene og vakker, og en 9-hulls pitch & putt par 3 bane med et treningsområde hvor man kan spille fra begge sider. Begge passer for golfspillere som vil spille golf i et behagelig klima hele året.

Anfi Tauro Golf er et paradis for golfentusiaster fra hele Europa. Mye på grunn av Gran Canarias meget behagelige mikroklima som holder en jevn temperatur hele året, samt det fantastiske landskapet som omgir Taurodalen og golfbanen. Anfi Tauro Golf sine 9 og 18-hullsbaner har en perfekt beliggenhet midt i denne enestående dalen, omgitt av kunstige innsjøer, vulkanske klipper og nydelige palmer.


Vis større kart

De kjente golfarkitektene von Hagge, Baril og Smelek har konstruert dette golfparadiset og har greid å skape en perfekt balanse mellom utfordringer og flott natur. Anfi Tauro Golf er virkelig et vakkert syn, både for golfere og andre. Det mest kjente hullet må være hull 8. Det kostet 25 millioner kroner å fjerne et fjell som stod der. Dette er da sannsynligvis verdens dyreste golfhull.

Von Hagge, Smelek og Baril regnes som noen av verdens mest respekterte golfarkitekter, og har mottatt rikelig med utmerkelser etter planlegging av over tusen golfbaner over hele verden.
Prosjektene nyter anerkjennelse hos mange for sin spesielle stil. Anfi Tauro Golf er et utmerket eksempel på den eleganse, nyskapenhet og skjønnhet som gjenspeiles i de fleste av von Hagge, Baril og Smelek sine prosjekter.

Det koster ca. 100 euro per dag for greenfee. Restaurant, golfskole, leie av utstyr og pro er tilgjengelig på stedet. Anfi Tauro Golf er en fryd å spille på, og kan anbefales på det sterkeste.

0 kommentarer: