Storbyferie i Barcelona

Posted by on | |
Barcelona har blitt en av favoritt-destinasjonene for nordmenn som reiser på weekendtur. Denne byen har alt du behøver av både, shopping, mat og kultur.

Barcelona er den nest største byen i Spania i forhold til befolkning og størrelse. Det er også hovedstaden i Katalonia. Barcelona har en variert geografi sammen med ærerik historie, kultur og tradisjoner. Byen lokker turister fra hele verden, spesiellt for helgeturer.

Barcelona har utviklet seg mye og er et moderne knutepunkt for industrien i Spania. Den har også blomstrende utvalg av kunst og kultur, og er en av de få storbyene i Europa som kan skilte med virkelige flotte strender.

Du kan finne gode tilbud på flybilletter til Barcelona med Ryanair, Norwegian eller SAS, og det finnes massevis av overnattingsmuligheter i alle prisklasser.


Vis større kart

Et besøk til Barcelona gir deg en smak av den spanske eller egentlig den katalanske kulturen, og du kan nyte av severdighetene som finnes i Barcelona. Turistattraksjonene i Barcelona inkluderer ulike kunstmuseer, historiske bygninger, parker, fontener, det gotiske kvarteret, fotball etc. Denne sjarmerende byen tilbyr noe for alle aldre og alle budsjetter gjennom hele året.

Noen av de mest kjente stedene og severdighetene i byen er Plaça Catalunya, Las Ramblas, Barri Gotic, Passeig de Gracia, Montjuic, Parc Güell, Tibidabo, Palau Nacional, Camp Nou, Santa Maria del Mar, Plaça Reial, Fundació Miró, Museu Picasso, Vila Olimpica og La Sagrada Familia.

Den beste tiden å reise til Barcelona er fra mars til oktober, hvis det ikke er fotball som er hensikten med reisen. La liga spilles fra slutten av august til mai, og en besøk til FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou er en opplevelse hvis du er fotballinteressert. God tur!

0 kommentarer: