Storbyferie i Milano

Posted by on | |
Milano er betraktet som en av de mest fasjonable byenene i Europa og passer ypperlig for en weekendtur, med shopping og severdigheter som utgangspunkt.

Rett etter Roma, er dette den nest største kosmopolitiske by i Italia. Folk i Milano er veldig bevisste om deres hår, stil, antrekk og parfymer. Derfor finner du i Milano mange designerbutikker og butikker hvor du kan plukke opp merkede antrekk og tilbehør.

Milano's "Quadrangle of Fashion" som det kalles, er et distrikt med mange designerbutikker mellom Via Montenapoleone, Via Andrea, Via Gesu, Via Borgospesso, Via della Spiga, og Corso Venezia. De fleste av de store italienske motemerkene har hovedkvarter i byen, hvis du kjenner igjen navn som Gucci, Dolce & Gabbana, Armani eller Prada, vil en ferie til Milano vil være midt i blinken.


Vis større kart

Hvis du er en kunstentusiast, bør du absolutt besøke Duomo som har en stor samling av marmorstatuer og omfatter også den gylne Madonna statuen. Du bør også besøke Biblioteca Ambrosiana som er det historiske biblioteket i Milano. Biblioteket er også hjemmet til tegninger av Leonardo Da Vinci.

La Scala eller Teatro alla Scala som er dets sitt fulle navn, er en av verdens mest kjente operahus. Det har vært vertskap for hundrevis av kjente produksjoner og regissører, inkludert Daniel Barenboim og Toscanini. Operaen ble innviet den 3. august 1778, og er en møteplass for velstående og innflytelsesrike personer i Milano. Å se en opera eller konsert på La Scala, er høyden av den milanesiske underholdningen og kultur.

Italia er det åndelige hjem for mange fotballfans. Om du er tilhenger av AC Milan eller Inter, vil du ikke gå glipp av muligheten til å se en kamp på San Siro eller Giuseppe Meazza som stadionen egentlig heter. Med en uovertruffen atmosfære og de mest lidenskapelige fans, vil du ikke oppleve noe lignende noe annet sted i verden.

Milano har en rekke kunstmuseer, fra italiensk renessanse og barokk design. Besøk gjerne Pinacoteca di Brera, Pinacoteca Ambrosiana, Poldi Pezzoli Museum, Bagatti Valsecchi Museum, Società 'per le Belle Arti ed Esposizione Permanente, The Sforzesco Castle, Civico Museo Archeologico, Contemporary Arts Pavillion (PAC), Museo del Duomo , Museo d'Arte Paolo Pini og Galleria d'Arte Moderna. God tur til Milano!

0 kommentarer: