Blue Village

Posted by on | |
Skal du ut å reise med barn og planlegger en tur til syden, er et av Blue Village- hotellene til Star Tour et godt valg. Blue Village finner du på de fleste kjente destinasjoner, både i og utenfor Europa. Dette er hoteller som er spesiellt godt egnet for familer, med standard i det øvre sjiktet av hva charterselskaper tilbyr. Hotellene ligger alltid ved en strand, og har butikker, barer og restauranter inne på hotellområdet. Her finnes det også alltid egne bassenger for barn i alle aldre.

Du finner Blue Village på reisemål som Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Mallorca, Alanya, Kreta, Rhodos, Kypros, Sharm el Sheik, Hurghada, Mexico og Thailand. Noen av de mest populære hotellene er; Tres Vidas, Playa Feliz, Riu Buenavista, Flamingo Beach, Atlantica hotellene, Callisto, Alcudia Pins, Pascha Bay, Maya Beach og Exotic Merlin Beach Resort.

Noe av det mest populære på Blue Village er utvilsomt de forskjellige barneklubbene som man kan være med på. Bamseklubben er for de mellom 3 og 6 år, Super Kids for de mellom 7 og 12 år, Show School for de mellom 10 og 15 år. Overalt finner du skandinaviske guider som hjelper til med hva det måtte være. Til sommeren 2011 har også en del utvalgte hoteller en egen svømmeskole. God ferie til Blue Village!

0 kommentarer: