New York

Posted by on | |
New York City! The Big Apple, the capital of the world, I want to be a part of it... hvor skal man egentlig begynne? Velkommen til byen som aldri sover, og som sangen sier, hvis du klarer deg der, klarer du deg overalt! Men du klarer deg garantert i New York, for dette er byen som har alt.

Det finnes vel knapt en by i hele verden som er så omtalt som New York, og som har så mange severdigheter samlet på et sted. Det er bare å nevne Empire State Building, Frihetsgudinnen, Central Park, Wall Street, Manhattan, Brooklyn, Madison Square Garden, The Bronx, Queens, Times Square, Soho, 5th Avenue og så videre og så videre.

For alle norske turister som ønsker seg en tur til det store eplet i året som kommer, er det bare å glede seg over den ventende priskrigen til de forskjellige flyselskapene som nå tilbyr direkteruter til New York. Dollarkursen er heller ingen demper på reiselysten for tiden, og det er mange gode kjøp og ta med seg tilbake til Norge. En mer detaljert reiseguide til New York kommer snart hos Ferier.net, enn så lenge god tur over there!

0 kommentarer: