Reise til Mykonos

Posted by on | |
En av de største turistdestinasjonene i Hellas er øya Mykonos. På denne greske øya reiser ungdommer fra hele Europa, for i sole seg, bade og ikke minst for å delta i det yrende nattelivet som øya kan by på. Det bor bare litt over 6.000 mennesker på Mykonos, men antallet personer mangedobles i sommermånedene, når turistene inntar øya.

Mykonos er av mange kjent som et feriested for homofile turister i Hellas, og som en dame skrev for en tid tilbake; "har aldri sett så mange vakre menn på et sted, men ingen av de kikket på meg" Men denne øya i Kykladene er også kjent for sine lyse strender i topp kvalitet. Paradise er navnet på en av de beste strendene på øya. Mange kombinerer også en tur til Mykonos med øyhopping til blant annet Naxos og Paros.

Mange som besøker Mykonos reiser til hovedstaden på øya, men andre feriesteder er Plati Gialos og Ornos sør på øya, eller Elia i vest og Kalafatis på østsiden. Hit reiser de fleste for å feste samtidig som de nyter av lange dager med sol og gode temperaturer både i luft og sjø. Noen mener til og med at Mykonos overgår både Ayia Napa og Ibiza hva festing anngår. God ferie til Hellas.

0 kommentarer: