Bora Bora

Posted by on | |
Lengter du etter en riktig drømmeferie? Bora Bora i Fransk Polynesia er for mange selve definisjonen på en drømme ferie. Øya ligger midt i Stillehavet nesten midt i mellom Australia og Mexico, på linje med Hawaii. Noen av ulempene med å reise hit er for det første prisen, det koster fort mellom 50 og 100 tusen kroner for to personer, og du må reise til andre siden av jordkloden med fly.


 
Men er du ute etter en opplevelse av de sjeldne er Bora Bora et reisemål du bare må besøke. Her finner du utrolige fjell som er omgitt av av et turkist hav, med hvite sandstrender, fantastiske laguner, koraller og atoller. Vulkanøya nord for Tahiti er virkelig finere enn hva du kanskje har sett på bilder tidligere. Dykking og snorkling er nesten en selvfølge i dette tropiske paradiset.

Bora Bora ble først oppdaget av folk fra vesten for 300 år siden, og har i dag blitt en av de mest eksklusive feriedestinasjonene i hele verden. Her kan du bo i bungalower på stylter over havet eller på flotte luksushotell på stranden. Prisnivået på overnatting er i øvre klasse, men det samme er standarden på hotellene og resortene. Bora Bora passer for en bryllupsreise eller bare en drømmeferie hvis du har penger nok.

God tur til det som mange regner som verdens vakreste øy, Bora Bora!

0 kommentarer: