Drømmeferie til Bahamas

Posted by on | |
Det finnes mange steder å reise på en såkalt drømmeferie, og et av reisemålene som bør nevnes i denne kategorien er Bahamas. Dette er en øygruppe med totalt over 700 forskjellige store og små øyer, som befinner seg øst for Florida og nedover i det karibiske hav. Den største øya på Bahamas er Andros, men kanskje den mest kjente er New Providence hvor hovedstaden Nassau befinner seg. Utrolig mange som har vært på cruise i Karibien har vært innom denne byen med litt over 200.000 innbyggere.















Cruisegjester er også ofte innom Freeport på Grand Bahama, men du beøver ikke reise på cruise for å besøke og oppleve Bahamas. Skal du unne deg en riktig drømmeferie, er det vanskelig å komme utenom Hotell Atlantis og den berømte Bridge Suite. For snaue 170.000 kroner døgnet er denne suiten rangert som verdens femte dyreste hotellrom. Men en ferie på Paradise Island er verdt å åpne lommeboken for.

Hvis Atlantis blir i drøyeste laget finnes det også billigere alternativer på Bahamas. Hotels.com har for eksempel priser helt nede i rundt 500 kroner natten, så bestiller du egne flybilletter er dette mer enn overkommelig. Bahamas har et behagelig subtropisk klima hele året i gjennom, hvite sandstrender og et blått hav med gode temperaturer hele året. Så en 2-ukers ferietur hit er ikke å forakte. God ferie til Bahamas!

1 kommentarer:

Fiberbabe sa...

500kr natta? Det hørtes jo overkommelig ut =)