Belize

Posted by on | |
Belize er et av de minste landene i Mellom Amerika, men dette lille landet nedenfor Riviera Maya i Mexico er et fantastisk reisemål. Belize egner seg godt hvis du har tenkt å farte litt rundt i Sør og Mellom Amerika med ryggsekk, men en ferietur på et par uker hvor avslappning ved det karibiske hav er i fokus, er heller ikke å forakte.  
Noe av det beste med Belize er den flotte tropiske naturen med fossefall, kritthvite strender og regnskogene med et dyreliv man bare kan glemme på europeiske reisemål. Belize er et litt dyrere reisemål enn sine naboland Mexico og Guatemala, men kan tilby gode ferier for alle prisklasser. Det den lille staten kanskje er mest kjent for er det nest lengste korallrevet i hele verden, så vannsport og spesiellt den delen under vannet er populært her.

Belize har flere hundre øyer, og den største og mest kjente er San Pedro. Skal du prøve deg på dykking så bør du besøke Caye Caulker med det blå hullet eller The Blue Hole som det heter som er avbildet over her. De fleste turistene i Belize er amerikanske, og dette har medført at standaren har hevet seg. Ønsker du å besøke et virkelig tropiskt paradis? Reis til Belize! God tur.

0 kommentarer: