Buenos Aires

Posted by on | |
Fotball, biff og tango, Buenos Aires er en europeisk storby i Sør-Amerika. Hovedstaden i Argentina har omtrent 13 millioner innbyggere, og har et europeisk preg over seg. Hit kom Italienere og Spanjoler på slutten av 1800-tallet, og byen er en god blanding av både sør-amerikansk og europeisk kultur. Språket er spansk og temperamentet er latinsk, skal du besøke en storby i Sør-Amerika i år, reis til Buenos Aires.
I Buenos Aires finner du kjente bydeler som Palermo, hvor bildet over her er tatt, La Boca er kjent for sine hus og fasader i alle regnbuens farger, og det var her tangoen startet i sin tid. Et besøk til La Bombonera er obligatorisk hvis du liker fotball, kanskje når erkefiende River Plate kommer på besøk, hvis du tør da... Det er rimelig villt på tribunene i disse kampene.

San Telmo og markedet i Plaza Dorrego på søndager er stappfullt av folk som handler, gateartister, folk som danser Tango i gatene og her kan du sitte på en av de mange kaféene og bare nyte livet. Shopping kan du gjøre i den bilfrie handlegaten Florida, og til sist når du begynner å bli sulten, reis til Recoleta hvor du kanskje får oppleve en av de beste biffene du noen gang har fått servert. God tur til Buenos Aires.

0 kommentarer: