Gourmetmat i Bangkok

Posted by on | |
Thailand er et av de mest populære reisemålene vi besøker for tiden, og det ser ut til at det skal bli enda billigere å fly til hovedstaden Bangkok i tiden fremover. Thaimat er noe av det beste som finnes, og i Bangkok finnes det mange utrolig spennende restauranter som er verdt et besøk. Her er et par av de absolutt beste spisestedene i Bangkok hvis du skal reise på storbyferie til Thailand i nærmeste framtid.

Restaurant Nahm ligger i South Sathorn Road og eieren her fikk tidligere en Michelin stjerne for sin Thai-restaurant i London med samme navn. Her får du spennende retter som jungel karri og annen god thaimat.

Bo.Lan ligger i Soi Picha Ranong Thanon og serverer hver kveld en forskjellig a-la carte meny med 5 retter. Denne inneholder alltid en salat, en suppe, en chili, en karri og en stekt rett, og disse varierer fra dag til dag.

Artur Restaurant ligger i Soi Tonson og Artur var tidligere hovmester på Hotel Ritz i Paris. Her får du klassisk fransk gourmetmat på Thaivis. Denne må absolutt besøkes når du skal reise til Bangkok. God tur til Thailand.

0 kommentarer: