Hawaii

Posted by on | |
Hawaii er et av de klassiske drømmereisemålene vi har hatt i Norge. Hawaii stod for mange som selve symbolet for en eksotisk ferie, og er det vel egentlig fortsatt. Men Hawaii er mye mer enn den kjente stranda Waikiki Beach, som på langt nær den beste stranden på Hawaii. Men surfer du er et besøk til Waikiki obligatorisk. Reis videre innover på øyene og du finner flotte private strender, daler, fosser og vulkaner.


Øygruppen i Stillehavet består av en rekke større og mindre øyer, hvor de største er Big Island, Maui, Oahu, Molokai, Lanai og Kauai. Klimaet bidrar såklart til turismen, for her er det mellom 20 og 30 grader året rundt. Som nevnt er Hawaii et av de beste stedene i verden når det kommer til surfing, og North Shore på Oahu er et legendarisk sted for surfere.

Ettersom Hawaii er omgitt av korallrev, er dette også et ypperlig sted hvis du liker deg under vann, enten med hjelp av snorkel eller fullt dykkeutstyr. Men også vannski, kite og de fleste former for vannsport passer perfekt på Hawaii. Du finner hoteller i de fleste prisklasser og variasjoner her, så la ikke den relativt lange flyturen skremme deg, men reis på ferie til Hawaii. Aloha!

0 kommentarer: