Hvite strender på Boracay

Posted by on | |
Et av de virkelige paradisene i verden ligger på Filippinene. Øya Boracay er av mange ansett til å ha noen av verdens beste strender. På denne lille øya finner du hele 32 forskjellige sandstrender og den mest berømte av dem alle er nok White Beach. Denne stranda går langs nesten hele den vestre delen av Boracay som er litt over 7 kilometer lang, og kan friste med kritthvit sand og et turkistfarget vann.















Boracay har blitt det fremste feriestedet i Filippinene, og øya egner seg supert til avslappende dager på stranden kombinert med vannsport, dykking, snorkling eller seiling. Spiller du Golf finnes det også en 18-hulls golfbane på Boracay. De fleste hotellene ligger helt nede ved vannkanten, og preges av alt fra små enkle bungalower til flotte 5 stjerners hoteller.

Vil du ut på kveldstid er det noe spesiellt å gå på diskotek med sand mellom tærne, men her ligger det barer og restauranter nede på stranden! Kjøp en flybillett til Manila og bytt fly der videre til Caticlan, og båt videre til Boracay for rundt 8.000 kroner per pers. Resten på Boracay er relativt billig, så en drømmeferie hit gjør deg ikke ruinert. God tur til paradisøya på Filippinene!

0 kommentarer: