Langkawi i Malaysia

Posted by on | |
Langkawi kan oversettes som landet der du får ønskene oppfyllt, og dette er hva Langkawi er et drømmested. Skal du reise til Malaysia og vil slappe av på kritthvite strender, er dette plassen du skal velge deg. Langkawi har 99 forskjellige øyer som ligger circa 3 mil utenfor fastlandet, nær grensen til Thailand. Her finner du i dag mange luksuriøse hoteller og bungalower helt nede i vannkanten.

Langkawi er ikke like kjent blant norske turister som feriestedene lenger nord i nabolandet Thailand, men her møter du også et virkelig gjestfritt folk. Langkawi egner seg godt for snorkling, dykking og andre aktiviteter på stranden. Du kan ellers leie scooter for å se deg litt på øya, eller ta det som kalles for verdens lengste kabelbane til toppen av fjellet på hovedøya Pulau Langkawi, hvilken utsikt!

Klimaet i denne delen av Malaysia er helt perfekt for en avslappende badeferie. Temperaturen er så og si aldri under 28 grader, hverken i luften eller i vannet. Prøv gjerne noe av den fantastiske grillede sjømaten pakket inn i kokosblader. Du flyr direkte til Langkawi fra både London og Amsterdam. God tur til Malaysia!

0 kommentarer: