Luksus i Barcelona

Posted by on | |
Våren nærmer seg og da er det tid for å reise på storbyferie. Et av de mest besøkte reisemålene kommer helt sikkert til å bli Barcelona, og hvis du ønsker å bo luksuriøst i Barcelona, kan du velge noen av disse overlegne hotellene.

Claris Barcelona er et storslått luksuriøst femstjerners hotell som ligger i Barcelonas Eixample-område i hjertet av Barcelona, og bare noen meter fra Passeig de Gràcia, en av byens hovedgater. Hotellet ligger i Palau Vedruna, et palass fra begynnelsen av det 20. århundre. For å sikre deg plass her i et populært tidsrom bør du bestille flere år i forveien.

El Palace Hotel er medlem i den eksklusive klubben The Leading Hotels Of The World, og det er akkurat det, et av verdens bedre hoteller. Hotellet tilhørte tidligere kjeden Ritz-Carlton, og ble totaloppusset i 2009. Beliggenheten rett ovenfor Plaça Catalunya er meget sentral til de fleste severdigheter i Barcelona. Restauranten Caelis på hotellet har en stjerne i selveste Michelin-guiden.

Ritz-Carlton hotellet Arts Barcelona har en fantastisk utsikt over Barcelonas storslåtte olympiske havneområde Port Olimpic. Hotellet tilbyr luksuriøs innkvartering med ikke mindre enn fem forskjellige restauranter. Her kan du bestille egne luksusleiligheter med butlertjeneste. Hotel Arts er kanskje det beste hotellet i byen, men prisen er deretter. God tur til Barcelona!

0 kommentarer: