Aruba

Posted by on | |
Den lille øya Aruba ligger rett utenfor kysten av Venezuela lengst sør i det Karibiske hav. Dette er virkelig et tropisk paradis, og på Aruba finner du kritthvite sandstrender, knallblått hav og temperaturer på rett under 30 grader nesten hele året. Dette er også en av øyene i Karibien som har minst regn, så du kan reise på ferie til Aruba når som helst på året og nesten være sikret sol uansett.
Øya er en del av de nederlandske antillene, noe som gjenspeiles i navnet på hovedstaden Oranjestad. Det går daglige flyavganger hit fra Amsterdam, og du finner gjerne flybilletter som starter på rundt 6.000 kroner tur / retur fra Norge per person. De fleste som besøker øya er amerikanere og hollendere, men også nordmenn begynner å få opp øynene for dette flotte reisemålet. Aruba er et godt alternativ til for eksempel en bryllupsreise eller bare en romantisk ferie for to.

De mest poulære og kjente strendene på Aruba er Eagle Beach, Baby Beach og Palm Beach, og det er også på eller ved strendene som det meste foregår på Aruba. Vannsport som kajakk, vannski, windsurfing, snorkling og dykking er veldig populært i det klare vannet, og øya har også to golfbaner. Shopping gjør du i hovedstaden Oranjestad som er kanskje best kjent for sine fasader i gult, rosa of lyseblått. God tur til Aruba, og velkommen eller som de sier; Bon Bini!

0 kommentarer: