Maldivene

Posted by on | |
Midt ute i det Indiske hav ligger øygruppen Maldivene med sine kritthvite strender og turkisfargede hav. Dette reisemålet blir ofte sett på som det ultimate stedet for en bryllupsreise eller en romantisk ferie. Her finner du hoteller helt nede i vannkanten eller på små hytter som ligger på påler over vannet. Hvis du har lyst til å reise til Maldivene bør du gjøre det snart, for disse øyene står i fare for å synke i havet hvis den globale oppvarmingen fortsetter.
En ferie på Maldivene blir fort noe helt utenom det vanlige. Her kan du bo på din egen private sydhavsøy mens du på dagtid bruker mesteparten av tiden i eller under vannet, og på kveldstid bare nyter og slapper av med god mat. Skal du reise til Maldivene er det ikke så veldig mye mer å gjøre enn vannsport som fisking, dykking og snorkling, men her finner du noen av de vakreste korallrevene i verden, så forbered deg på å svømme i et akvarium.

Du kan velge i hoteller fra middels prisklasse opp til høy standard og virkelig luksus på Maldivene. Øygruppen har omlag 1.200 øyer, hvor ca. 200 er bebodd og ca. 100 er bygd opp som rene hotelløyer. Du lander med fly utenfor hovedstaden Malé, og kommer deg videre til din øy med flytaxi! Med rundt 30 grader både i luften og i vannet hele året, er dette et sikkert reisemål for et lite besøk til paradiset. God ferie til Maldivene.

0 kommentarer: