Negril på Jamaica

Posted by on | |
Rasta, reggae og Bob Marley er kanskje det første du forbinder med Jamaica, men dette karibiske reisemålet er også et utmerket sted for en tropisk ferietur. Ya man, Jamaica er avslappet og feriestedet Negril lengst vest på øya likeså. Negril var på 60-tallet kun tilgjengelig for backpackere, men er i dag bygd opp med luksuriøse hotellkomplekser som ligger side om side ved den 11 kilometer lange stranden.

Stranden på Negril har mange ganger blitt kåret til en av verdens 10 beste strender av forskjellige reisemagasiner, og her kan du oppleve det litt mer genuine Jamaica i forhold til de mer turistifiserte stedene som Montego Bay eller Ocho Rios. Klippene ved The West End gir deg noen fantastiske solnedganger, hvor du kan slappe av på Rick's Cafe og la deg underholde av våghalser som hopper fra de 12 meter høye klippene ut i havet.

Negril har et stort tilbud av vannsportsaktiviteter og gode muligheter både for snorkling og dykking. De fleste hotellene har all-inclusive, men vil du spise ute en kveld kan Lighthouse Inn 2 Restaurant & Bar anbefales. Her får du den beste hummeren du noensinne har smakt. Reisemålet passer nok best for par og familier som vil slappe av i fantastiske omgivelser. God ferie til Jamaica og Negril.

0 kommentarer: