Sagaøya Island

Posted by on | |
Island blir kanskje sett på som et litt sært reisemål av endel, men øya har masse og by på i tilegg til vulkaner som Eyjafjallajökull som alle kjenner fra utbruddet for et år siden.Vulkanen som ødela ferieplanene til mange turister rundt påsketider i fjor, har faktisk gitt Island mye gratis reklame, og den kommende sommeren ser ut til å bli den beste for reiselivet på Island på mange mange år.















For Island er som sagt mer enn hissige vulkaner. De varme kildene som den blå lagune er kanskje det landet er mest kjent for, men også storbyen Reykjavik som regnes som en de de mest fashonable i Europa med sitt uteliv, kultur, musikk og meget gode restauranter. Prisnivået i Reykjavik inviterer også til shopping for her finner du designbutikker på rekke og rad. Om Tromsø er nordens Paris, så må Reykjavik være Islands variant.

Men en ferie til Island handler gjerne også mer om aktiviteter som scooterkjøring på isbreer, brevandring og klatring, rafting i ville elver, hvalsafari, dykking og snorkling, rideturer på islandshester eller jeepsafari i spennende landskap. Naturen på Island er perfekt for slike aktiviteter og du kan utforske spennende lavagrotter eller bare kose deg i noen av de varme kildene. God ferie til Island.

0 kommentarer: