Costa del Sol

Posted by on | |
Solkysten eller Costa del Sol lengst sør i Spania, har i mange år vært et populært reisemål blant norske turister. Her har mange valgt å kjøpe seg en feriebolig på steder som Marbella, Puerto Banus, Calahonda, Fuengirola, Torremolinos, Gibraltar, Mijas, Benalmadena, Estepona, Malaga og på mange andre mindre og større feriesteder. Costa del Sol har tatt i mot turister i over femti år, og ingenting tyder på at det skal slutte.

Med direkteflygninger til Malaga nesten hver eneste dag med både SAS og Norwegian, er det både lettvint og billig å reise fra Norge til Costa del Sol. Her finner du hoteller i alle prisklasser, massevis av ferieboliger du kan leie privat og området er bygd opp med tanke på turisme, så her har du et tilbud av alle de fleste aktiviteter du har bruk for på ferien.

Costa del Sol er kanskje ikke et av de mest spennende reisemålene i verden, men en flytur på under 4 timer, massevis av flotte strender, et stort norsk miljø og nærmest en garanti for sol i hvert fall fra mars til november, frister mange til å reise hit på ferie. Skal du unne deg et opphold på et luksushotell, så prøv Finca Cortesin Hotel, Golf & Spa i Casares. God ferie til Costa del Sol.

0 kommentarer: