Reise til Bali

Posted by on | |
Sydhavsøya Bali har med sine flotte hvite strender og majestetiske vulkaner blitt en favoritt for mange, og har du engang besøkt Bali er sjansen stor for at du kommer til å reise tilbake. Bali ligger lengst sør i Indonesia mellom Java og Lombok, og er den viktigste turistdestinasjonen i landet. På denne tropiske øya finner du flere kjente feriesteder som Nusa Dua, Sanur, Tanjung Benoa eller Kuta Beach. Hovedstaden på Bali er Denpasar.


Bali har lenge vært et populært sted for norske studenter som tar Ex.phil på denne fantastiske øya. Mange hundre studenter fra Norge oppholder seg på Bali hvert semester, og her kan du kombinere studier med dykking langs korallrev med fisker i alle regnbuens farger, surfe, eller bare slappe av på en av de mange strendene som øya kan by på. Det tropiske klimaet på Bali gjør at det er omtrent 30 grader i lufta hele året i gjennom. Mest regn er det om vinteren fra november til mars.

På Bali er hovedvekten av befolkningen på litt over 3 millioner hinduer og her kan du oppleve mange flotte templer og spennende sermonier. Det største tempelet på øya ligger ved foten av vulkanen Ganung Anung som stiger over 3000 meter over havet. Tana Loth er et annet kjent tempel du bør besøke. Bali har det meste du behøver for en perfekt ferie, flotte hoteller, lange strender og et nesten perfekt klima. God tur til Bali.

0 kommentarer: