Barbados

Posted by on | |
Planlegger du en drømmeferie denne vinteren bør Barbados absolutt være et av de reisemålene du vurderer. Denne øya i Karibien har det meste av hva du kanskje forventer av en karibisk øy. Her får du hvite strender, flotte korallrev og et turkisfarget hav hvor du kan svømme blant havskillpadder og akvariefisker. Barbados er også den øya i Karibien som har flest soldager, så her kommer du sikkert til å trives.

Barbados ligger lengst øst av de små antillene i det karibiske hav, utenfor Saint Lucia og Saint Vincent og Grenadinene, og ikke så langt over Trinidad og Tobago. Hvis du bestiller en reise med Star Tour, går det ann å kombinere for eksempel en uke på Barbados med en uke på Tobago. På Barbados er man ikke så utsatt for orkaner som på andre steder i Karibien og Mellom-Amerika, ettersom øya ligger såpass langt syd. Beliggenheten gjør også at det er et meget behagelig klima på Barbados, med rundt 30 grader både i sjøen og på land stort sett hele tiden. Hovedstaden heter Brigdetown og engelsk er det offisielle språket på Barbados.

Barbados har to forskjellige feriesteder som blir referet til som bare vestkysten og sydkysten. På den vestre siden reiser du for å slappe av i vannkanten nedenfor et av de flotte hotellene som ligger her, mens syd og øst på øya er det mere klipper, vind og bølger, og er derfor bra egnet til vannsport som surfing og lignende.

Det finnes hoteller i de fleste prisklasser på Barbados, fra små og rolige overnattingssteder til store resorter med all-inclusive. Sandy Lane heter hotellet som av mange regnes som det absolutt beste hotellet på Barbados. Her får du luksus som spa, yoga, pilates og tre golfbaner som tilhører hotellet, deriblant den berømte Green Monkey-banen.

Dette reisemålet passer for perfekt for soling, bading og avslappelse under palmene for enten par eller familier. Det finnes også et fargerikt natteliv, beach parties, flere markeder og gode muligheter for shopping med forskjellige taxfreebutikker. God ferie til Barbados.

0 kommentarer: