Leading Hotels of the World

Posted by on | |
Hvis du planlegger en riktig luksuriøs ferie og vil bo på noen av verdens beste hoteller, kan kanskje hotellene som er tilknyttet organisasjonen The leading Hotels of the World passe bra. Selskapet ble startet så tidlig som i 1928 og hadde allerede da 38 hoteller i Europa og Egypt i kjeden. I dag er nærmere 450 hoteller i 80 land over hele verden medlem av denne luksuriøse hotellkjeden.

Hoteller som ønsker å bli medlem av The Leading Hotels of the World må søke om å bli medlem. For å bli vurdert må hotellet være i høyeste kategori og møte alle de mest krevende standarder med hensyn til innkvartering, service, mat, ansattes atferd og alle aspekter som berører gjestenes komfort og bekvemmelighet. Nåløyet for å komme inn i denne eksklusive klubben er trangt, og kun de beste hoteller får annerkjennelsen av å bli medlem.

I Norge er det kun det over 100 år gamle Hotel Continental i Oslo som er medlem i The Leading Hotels of the World, men i kjeden finnes det alt fra eksklusive resorter med spa, store palasser, små boutique hoteller eller anlegg med hytter og bungalower på egne private øyer. God ferie!

0 kommentarer: