Mauritius

Posted by on | |
Et av de virkelige drømmereisemålene i verden er nødt til å være øya Mauritius eller Mauritsius som mange feilsatver navnet, utenfor kysten av dem sørlige delen av Afrkia i det Indiske hav. Mauritius er et av stedene i verden med absolutt høyest konsentrasjon av luksushoteller, her ligger hoteller som Hilton, Le Meriden og The Residence side om side, eller hva med kanskje det beste hotellet på øya, Le Touessrok som har hele 6 stjerner.
Skal du reise til Mauritius er det ofte for å feire noe helt spesielt, som en bryllypsreise eller et jubileum. Nesten alle hotellene på Mauritius hjelper til med å arrangere bryllup, de er utrolig barnevennlige med parkordninger og akviteter for de minste. Men ikke minst er Mauritius kjent for noen av de beste strendene i verden. Denne grønne øya er omkranset av hvite strender, et turkisfarget hav og har en lokalbefolkning som er ytterst vennlige og hjelpsomme mot turister.

Mauritius passer bra for avslappende dager i strandkanten, men har også et godt tilbud av vannsport hvis du ønsker en mer aktiv ferie. Dyphavsfiske, snorkling, dykking og snorkling er populære aktiviteter eller kanskje et besøk til dyreparken Casela Nature & Leisure Park. En tur til hovedstaden Port Louis er en fin utflukt for en dag med markeder og basarer. Dette er uten tvil et riktig tropisk paradis, god ferie til Mauritius.

0 kommentarer: