Weekendtur til Stockholm

Posted by on | |
Hovedstaden i Sverige er en suveren by for en weekendtur nå i sommer. Stockholm er den byen med flest innbyggere i Skandinavia, og ligger flott til ved skjærgården ut mot Østersjøen på hele 14 forskjellige øyer. Både SAS og Norwegian tilbyr billige flybilletter til Stockholm fra flere byer i Norge, og selv om hotellprisene ikke er de billigste i Stockholm, bidrar valutakursen til å gjøre dette til et relativt rimelig reisemål.

Stockholm har noe for enhver smak, om dere er en ungdomsgjeng på tur, et par som reiser på en romantisk ferie, en familie med barn som vil ha aktiviteter og fornøyelsesparker eller om du bare vil vandre gatelangs i Gamla Stan, gå på museer og utstillinger for så å avslutte dagen på en av de mange kafeene, restaurantene og utestedene som finnes i byen.

Ting som bør oppleves er Vasamuseet, Slottet, Djurgården, Gröna Lund, Södermalm, Dramaten, Skansen og hvis du har muligheten til å reise til en av de mange festivalene som finnes i Stockholm så bör du gjöre det. Skal dere virkelig lyxa till det som heter på svensk så tar dere inn på det eksklusive Hotel Rival, bestiller bord på en av sveriges beste restauranter Edsbacka Bistro, før kvelden avsluttes med en drink eller to på Icebar. God weekendtur til Stockholm.

0 kommentarer: