Bazaruto en perle utenfor Mosambik

Posted by on | |
Mosambik er kanskje ikke et av de reisemålene du tenker først på når det er snakk om lange hvite strender, men øya Bazaruto er et eksempel på akkurat dette. Hele Mosambik er et ganske uvanlig reisemål, men turismen er på vei oppover ettersom flere og flere får opp øynene for disse langstrakte strendene spesielt ved Bazaruto som fortsatt er det vi kan kalle for en uoppdaget perle.
På Bazaruto finnes det ikke så altfor mange hoteller enda, men to hotell som har fått strålende kritikk er Pestana Bazaruto Lodge, som tilhører den portugisiske hotellkjeden Pestana, og Indigo Bay Resort & Spa. Området er perfekt for dykking og snorkling med sine korallrev og krystallklare vann, men også for fisking, hesteridning, fuglekikking og late dager på de flotte strendene.

Bazaruto og de andre 5 øyene i Bazaruto Arkipelagoet utenfor kysten av Mosambik, tilhører alle en vernet nasjonalpark. Språket her er portugisisk, men de fleste forstår engelsk godt. Bazaruto er et feriested for deg som drømmer om hvite strender, turkisfarget vann og lite turister rundt omkring. God ferie til Mosambik.

0 kommentarer: