Weekendtur til Dublin

Posted by on | |
Dublin som er hovedstaden på Irland, ligger bare en to timers flytur fra Norge, og med dagens flypriser har du aldri hatt en bedre grunn til å dra på en weekendtur til Dublin. Byen byr på fantastiske omgivelser med unike irske hoteller, alt mulig fra Whiskey destillerier, slott og herregårder utenfor byen, til topp moderne hoteller inne i sentrum. Den berømte irske gjestfriheten gir også grunnlag for inspirerende opplevelser i Dublin.

Dublin har mye mer å by på enn bare det berømte ølet Guinness, men en tur til distriktet Temple Bar med gågater og puber i hopetall, og en pint med Guinness er jo nesten obligatorisk når man reiser til Dublin. Men i byen finner du også en mengde andre attraksjoner som parlamentsbygningen, Trinity College, Liffey elven, Nasjonalmuseet, Dublin Castle eller Tollbygningen som mange anser som Irlands flotteste byggverk. Spesialtilbud på hoteller i Dublin

Selv om Dublin totalt har litt over 1 million innbyggere inkludert forstedene, føles byen liten og egentlig mindre enn Oslo. Temple Bar distriktet og handlegaten Grafton Street ligger begge på sørsiden av Liffey elven, og her ligger det også en mengde med greie hoteller og overnattingssteder. God weekendtur til Irland og Dublin!

0 kommentarer: