Weekendtur til Paris

Posted by on | |
Verdens mest besøkte storby har i mange år vært Paris. Hovedstaden i Frankrike passer ypperlig for en weekendtur, men du klarer uansett ikke å få med deg alt som byen har å by på bare på en helg.Men ikke la det stoppe deg fra å legge din neste weekendtur til Paris. Kjente landemerker som Eiffeltårnet, Triumfbuen, Champs-Élysées, Notre-Dame, Versailles, Louvre med sin Mona Lisa og mye mye mer finner du i Paris.

Paris har inkludert forsteder over 10 millioner innbyggere, og er med det den største byen i Europa. Du flyr billig til en av de to flyplassene i Paris, Orly og Charles De Gaulle med enten SAS, Norwegian, AirFrance eller RyanAir som bruker flyplassen Beauvais cirka en times tur med buss utenfor byen. Hoteller finner du i de fleste prisklasser bortsett fra veldig billig. Et lite enkelt hotellrom koster fort en 70 Euro natta, men oppover finnes det ingen grense. Her kan du søke etter Spesialtilbud på hoteller i Paris.

Paris er en suveren by å reise til for et par dagers avbrekk, kombinert med god mat og mange muligheter for både shopping, opplevelser, kunst og kultur. Bare det å sitte på en av byens mange fortausrestauranter, med et glass vin og litt ost er en opplevelse i seg selv. Et godt tips er å ikke forsøke å gape over for mye den første gangen du reiser på weekendtur til Paris. For å få med deg det meste blir det nok både 3 og 4 turer til verdensmetropolen. God tur til Paris!

0 kommentarer: