Reis med ferge

Posted by on | |
Hvem har ikke engang tatt ferge enten til Dannmark, Sverige eller Tyskland? Det vi kanskje først og fremst forbinder med en fergetur, er nok en tur med det vi kaller for Danskebåten, eller rett og slett en fylletur med tilhørende shopping. Men dagens ferger tilbyr mer enn bare fest og moro, de har etterhvert utviklet seg til å bli de reneste cruisebåtene med all verdens fasiliteter ombord.


Det er mange destinasjoner som man kan reise til fra Norge med ferge, det er ikke bare Danskebåten som går. Til Dannmark går båtene til København, Fredrikshavn og Hirtshals. Man kommer seg også til Strømstad i Sverige, og til Kiel i Tyskland. Det finnes tre store selskaper som sender nordmenn ut på tur med ferge, og det er Color Line, DFDS og Stena Line. Båtene egner seg både for vennegjenger, par og familier med barn. Prismessig finnes det også lugarer for de fleste lommebøker, så med litt handling i taxfreebutikken, behøver ikke turen å koste all verden.

Vil du har mere informasjon om de forskjellige rutene som går til og fra Norge, men også mellom de øvrige landene i Skandinavia, så klikk deg inn på nettsiden Ta Ferge. Der ligger det utfyllende informasjon om det forskjellige fergeselskapene, de forskjellige båtene som er i drift. God ferie på din neste fergetur!

0 kommentarer: