Reise til Dubai

Posted by on | |
Hva kan vel være bedre enn å reise på ferie til et av verdens mest luksuriøse reisemål? Dubai har det meste du kan tenke deg, flotte sandstrender, 7 stjerners hoteller som Burj al Arab, innendørs slalombakker, Ferrari World, verdens høyeste bygning Burj Dubai, den kunstige øygruppen The World, shopping på Mall of the Emirates, Dyreparken Dubai Zoo og en av de største fornøyelseparkene i hele verden i Dubailand for å bare nevne noe.


Dubai er hovedstaden i De Forente Arabiske Emirater, og nå som både SAS og Norwegian tilbyr flygninger til en relativt billig pris, vil nok bare flere og flere få opp øynene for dette suverene reisemålet. Temperaturen er stort sett bra hele året, men det kan bli litt i overkant varmt om sommeren, da 45 eller 50 grader ikke er uvanlig, og i stedet for oppvarmede basseng som ofte er vanlig i syden, må man faktisk nedkjøle vannet på hotellbassengene.

Vær oppmerksom på at alkohol kun serveres på hotellene i Dubai, og at man bør kle seg anstendig også på strendene, toppløs soling er strengt forbudt. Men reis til Dubai og opplev en safaritur i ørkenen, basarer fulle av spennende krydder i Deira, spill golf på Emirates Golf Club, kjøp med deg gull til omtrent halve prisen av Norge og bo på et av luksushotellene på Jumeirah Beach. Dette er bare litt av hva du kan oppleve på en ferie i Dubai. God tur!

0 kommentarer: