Reise til Kroatia

Posted by on | |
Snart kommer våren fram igjen, og et av de mest populære reisemålene dette året blir nok Kroatia. Mange reise-eksperter tror at å reise på ferie til Kroatia blir den nye trenden i 2012. Landet har en meget hyggelig temperatur om våren, sommeren og høsten, og sammen med flott natur og et veldig gjestfritt folkeslag blir nok ikke Kroatis noe mindre populærte med det første. I Kroatia finner du spennende reisemål som Dubrovnik, Hvar, Pula og Split for å nevne noen få.


Men også mange andre store eller små sjarmerende feriesteder ligger i Kroatia. Prismessig er også dette et ypperlig reisemål for norske turister. Det meste du kan bruke penger på i Kroatia koster omtrent halvparten av det som er tilfellet i Norge. Både SAS og Norwegian har mange ukentlige avganger til Kroatia, og også flybillettene til landet er relativt rimelige.

Vil du lese mer om Kroatia, eller kanskje planlegge en ferietur, kan du lese mer i reiseguiden ferie i kroatia. Der finner du bilder og beskrivelser over de fleste reisemålene i landet. God ferie til Kroatia!

0 kommentarer: