Tips til nakenbading

Posted by on | |
Det kan vel hende at det er flere enn meg som liker å bade med klærne på, men det gir nå uansett en viss frihetsfølelse å kunne kaste alle klærne (eller hemninger) når man går på stranda. Nå er det ikke fritt fram for nudister overalt, men på en rekke strender rundt omkring i verden er dette både vanlig og aksepert. Er det første gangen du har tenkt å våge deg ut på en nudiststrand, er det uansett et par ting du bør være klar over.

For det første bør du sjekke om stranden har et valgfritt forhold til klær, eller om den kun er for nudister. Er det valgfritt kan du like gjerne beholde badebuksa på, men hvis stranda kun er for nudister er det bare å strippe ned med det samme. Det er ikke så populært med kikkere som ikke selv deltar i nakenheten.

Legg igjen kameraet ditt hjemme! Hvis du er på jakt etter nakenbilder, så flommer internett over av akkurat det. Dette er bare ytterst ubehagelig oppførsel på en nakenstrand. Ønsker du nakenbilder av deg selv på naturistnettsteder? Jeg tror ikke det, så la kameraet bli igjen hjemme eller i strandbagen. Du er tross alt ikke i en dyrehage.

Ta ikke med deg en kikkert! Hvis du har et stort ønske om å bli uglesett av resten av stranden, så ta for all del med deg en kikkert. Men du er verken Christofer Columbus som oppdager nye verdensdeler eller en fuglekikker på jakt etter eksotiske fugler. Du er på en nudiststrand!

Ikke stirr! Bare fordi det ikke anbefales å ta med verken kamera eller kikkert, så har du ikke med det automatisk rett til å stirre. Alle har ikke like stor selvtillit, i hvert fall ikke når man er helt naken og du stirrer som om det sitter fast en elg i frontgrillen. Hvis du absolutt må, så ta i hvert fall på deg solbriller.

Hold hormonene dine i sjakk! En nudiststrand er ikke det samme som en gruppeorgie på stranden, og det er ikke sikkert det blir noe på deg bare fordi du er naken. Seksuell aktivitet på naturiststrender er mislikt, for ikke å nevne ulovlig. Og for gutter som plutselig opplever en ukontrollerbar ereksjon, er beste middel å rulle over på magen og vente den ut.

Ta med deg solkrem og smør deg, overalt!

Vær forberedt på at det kan være litt kaldt i vannet. Vi vet alle hva som skjer i kaldt vann. Ting kan komme til å krympe litt, men det er bare prisen du er nødt til å betale. God tur!

0 kommentarer: