Låne penger til ferie

Posted by on | |
Hvis du ikke har penger og høsten virker mørk og trist, så finnes det uansett noen muligheter. Du kan faktisk låne penger for å reise på ferie, noe som kan være en god investering i både helse og velvære. Det høres kanskje umiddelbart ganske drøyt ut å låne penger til ferie, men faktum er at hele 33 % av alle som dro på sommerferie til utlandet denne sommeren, finansierte reisen med lånte midler.
Det handler egentlig bare om prioriteringer og hvilken del av lønna som går til hva. Tidligere brukte mange feriepengene i juni til å kjøpe en ferietur, mens i dag er det blitt mer vanlig og bruke feriepengene til helt andre ting. Ofte så bestiller man også sommerferien i god tid, og den må dermed også betales lenge før feriepengene kommer inn på konto. Derfor kan det hende at man benytter feriepengene til et formål som man kanskje hadde lånt penger til, slik at det egentlig blir de samme pengene, men som sagt man bare behandler de litt annerledes enn hva som var vanlig tidligere.

Så hvordan skal man gå fram for å låne penger til ferien? Det første er å besøke en side med god oversikt over lån man kan søke online. Send inn en lånesøknad til en av bankene og pengene er tilgjengelig på konto etter noen arbeidsdager.


En enkel huskeregel når man tar opp forbrukslån til reiser eller andre ting, er å ikke falle for fristelsen ved å låne mere penger enn man hadde tenkt i utgangspunktet. Forsøk også å velge en så kort tilbakebetalingstid som mulig, og når det gjelder et lån til ferie bør lånet være nedbetalt før neste store utenlandsreise. Hvis du fortsatt betaler ned på den forrige turen dere var på, er det kanskje like greit å bli ferdig med denne, før dere tar opp enda et lån for å reise utenlands.

0 kommentarer: