Fotballreise til EnglandPosted by on | |
Premier League i Norge er helt på høyde med populariteten til Tippeligaen. "Alle" har sitt favorittlag i England de liker å følge, og serie- og cupkamper kan være ukens høydepunkt. Flere velger nå også å dra på fotballturer for å kunne se laget sitt i aksjon. Noen av de mest populære turene går til Old Trafford, Emirates Stadium og Anfield for å se «The Reds», Liverpool FC, i aksjon.
Old Trafford – Manchester United

Laget som har den største supporterskaren i Norge er Manchester United. Derfor er Old Trafford, Drømmenes Teater, et attraktivt reisemål for mang en United-fan. Det er flere turoperatører som kan gi deg en pakkereise om du ønsker å dra for å se de «Røde djevlene» i aksjon. Du kan også organisere det på egenhånd og kjøpe billetter direkte fra klubben.

Old Trafford kan høste hele 75 000 mennesker, noe som skaper en enorm stemning som er vanskelig å sammenligne med hva som finnes på norske fotballkamper. Den største fotballstadionen vi har innenriks er Ullevaal Stadion som kun kan ta imot 27 000 mennesker.

Emirates Stadium – Arsenal


Arsenal er på lik linje med Manchester United en klubb som mange nordmenn har nært hjertet. En tur for å se de spille på sin hjemmebane går til London. Et veldig praktisk reisemål med mange og billige flyforbindelser og gode overnattingsmuligheter. Om du organiserer en tur på egenhånd eller kjøper en ferdigpakke er opptil deg selv å bestemme. Men dersom det er første gang du drar på fotballtur til England kan det være greit å kjøpe en helhetlig pakke. Da er du sikret at du får deg en god opplevelse og kan få gode tips og råd til hvordan du får mest mulig ut av turen. Enkle ting som hvor lang tid man bør beregne på å komme seg til stadionen på kampdag er viktige ting å få med seg.

Anfield - Liverpool FC


Den tredje klubben vi tar for oss er laget som spiller i byen med samme navn, og det er Liverpool. Det finnes nok fortsatt mange barnerom med plakater av de gamle storhetene som Robbie Fowler og Steve McManaman. Klubben er fortsatt helt i toppsjiktet i Premier League og du finner enkelt billetter til kampenene som du kan kjøpe direkte fra klubben, eller du kan også ta kontakt med den norske supporterklubben som kan hjelpe deg med billetter, overnatting og ellers ting du bør tenke på når du reiser på fotballtur.

Livepool FC har sin hjemmebane på Anfield, en stadion med kapasitet på 45 000 mennesker.

Ønsker du å reise på fotballtur til disse destinasjonene, kan du finne fotballbillettene her:

0 kommentarer: