Den Franske Riviera

Posted by on | |
Rivieraen i Frankrike er et av de mest populære reisemålene i Europa. Under finanskrisen var dette et av de eneste stedene i verden hvor husprisene ikke sank. Her finner du et feriested som passer om du kommer fra Hollywood eller en bygd i Norge.

De mange billige flybillettene du får tak i dag, gjør at den franske riviera ikke nødvendigvis er et så voldsomt dyrt reisemål. Fly til Nice, Marseille eller hva med å starte med en storbyferie i Milano? Du flyr billig til Bergamo flyplassen, og kan etter en weekend i motebyen for eksempel ta toget gjennom flott natur ned til Frankrike.
 
For å få mest utav ditt besøk på den franske rivieraen, anbefales det å leie en bil. Start gjerne i Monaco eller Nice, og hent leiebilen der. Legg igjen kredittkortet når du kjører gjennom Cannes, for her får pengene fort bein å gå på. Kjør videre forbi St. Raphael til du kommer til den usedvanlige hyggelige byen St. Maxime. 

Dette er en flott by å ha som base under ferien. En kort tur med ferge tar deg over til det berømte feriestedet St. Tropez. Dette har blitt favoritten til mange filmstjerner og andre kjendiser, og noe særlig mere idyllisk enn å sitte på bryggen her med en sen lunsj finnes kanskje ikke.

Blir det for mye jetset er det bare å ta bilen innover i Provence. Her finner du for eksempel den gamle byen Aix-en-Provence med en utrolig arkitektur. Hele Côte d'Azur med sine flotte strender, azurblåe vann og koselige byer er verdt et besøk. God ferie til Frankrike.

0 kommentarer: