Luksus i Praha

Posted by on | |
Endelig er våren her, og en storbyferie i Europa er på sin plass. Praha kommer til å besøk av mange turister utover våren og sommeren, og har hoteller i de fleste prisklasser. Skal du reise til Praha for å feire noe spesielt eller bare vil bo i topp standard, kan du bestille rom på et av disse hotellene som er noe av det beste du finner i Praha.


Noen hoteller er bra på grunn av sin beliggenhet, noen på grunn av design og fasiliteter, og Hotel General i Praha har begge deler. Gjestene blir behandlet som gamle venner på General, hvor du blir møtt med et utvalg av gratis drikke, rundturer med guider og maten på hotellet er førsteklasses og variert. Hotellet har gratis WiFi og er kjent for den beste kundebehandlingen i byen.

Mamaison Hotel Riverside er et lite boutiquehotell  i Smichov-distriktet i Praha. Dette luksushotellet i Praha gir deg et herlig og uforglemmelig opphold i byen. Mamaison er en tsjekkisk institusjon og denne kjeden driver mange av de mest luksuriøse hotell i Praha og omegn. Her finner du også kanskje den beste vegetar-restauranten i Praha.

Hilton i Praha har en fantastisk utsikt over byen. Du enten elsker Hilton eller hater det. Mange er forført av den pålitelige kvaliteten og bor på Hilton, uansett hvilken by det er snakk om. Men her i Praha, har Hilton et strøk av individualitet kombinert med en fantastisk utsikt over byen. Hvis vi skal snakke om luksushoteller i Praha, er Hilton et opplagt valg,hotellet har også relativt greie priser.

Savoy Hotel i Praha ligger i det fashonable distriktet Mala Strana. Savoy legger alt i at du skal bli fornøyd, inkludert en gratis godtepose, Wifi, spa, badstue, dampbad, gratis underjordisk parkering og en super frokost. Ingenting er for mye arbeid her. Restauranten på Savoy er en de beste gourmetrestaurantene i Praha. Hvilket hotel du kommer til å velge, du blir ikke skuffet hvis du bor på et av disse. God ferie til Praha.

0 kommentarer: