Seychellene

Posted by on | |
Hvis du er på jakt etter en tur til et ferieparadis er kanskje øygruppen Seychellene i det Indiske hav reisemålet for deg? Disse øyene ligger omtrent midt i mellom Afrika og Maldivene, og er et supert feriested som passer for eksempel for en bryllupsreise eller bare en romantisk avslappelsesferie i tropiske omgivelser. Seychellene har etterhvert blitt et luksusferiested med hoteller i første klasse og spa-anlegg.

Øygruppen Seychellene inneholder over 110 forskjellige øyer og har blitt berømt for sine kritthvite strender og sin tropiske eksotiske natur. En av de mest besøkte øyene er La Digue med den kanskje flotteste stranden av alle, Anse Source d´Argent. Her er det ingen klisje å si at du kan oppleve turkisfarget hav og hvite strender, for dette må være en av de beste strendene i hele verden.

En annen ting du kan besøke på La Digue er nasjonalparken L'union estate hvor du treffer på fantastisk store skilpadder. Ellers er øya et mekka for dykkere med flotte korallrev rundt hele øya. På Seychellene ligger temperaturen på mellom 25 og 30 grader gjennom hele året. Hvis du skal unne deg en luksusferie dette året, hva med en ferietur til Seychellene? Du vil ikke angre deg, god ferie til Seychellene.

0 kommentarer: