Reise til Hellas

Posted by on | |
Et av våre favorittreisemål er uten tvil Hellas og de alle de vakre greske øyer. Vi velger oss i hovedsak til de kjente øyene Rhodos, Kreta, Korfu, Mykonos, Santorini, Skiathos, Naxos eller Kos, men Hellas har også massevis av mindre og mer ukjente øyer. Eller hva med å ta en tur til hovedstaden Athen, hvor man kan oppleve Akropolis som er et av verdens mest kjente byggverk og ligger på Unescos verdensarvliste. Hellas har det meste for en perfekt ferie.

Når man reiser til Hellas er det kanskje mest vanlig å bestille en chartertur, men et annet godt forslag er å kjøpe flybilletter til Athen, og ta ferge fra Pireus til noen av øyene utenfor. Øyloffing i Hellas er en glimrende måte å få sett mange forskjellige steder på en gang. Et annet godt forslag kan være å leie en seilbåt for en uke eller to.

De to mest besøkte reisemålene i Hellas er uten tvil Kreta og Rhodos. Charterselskapet Solia har gode tilbud på reiser til Hellas til begge disse reisemålene. Skulle Hellas gå konkurs i den nærmeste framtid, og drakmen overtar etter euroen., er det nok i hvert fall gode nyheter for landets turistindustri. Flere turister vil nok velge seg en ferietur til Hellas, om prisene blir enda billigere i landet. God tur til Hellas!

0 kommentarer: