Rabatt på hoteller

Posted by on | |
Visste du at det er mulig å skaffe seg hotellovernattinger til rabatterte priser uansett hvor man reiser? Og ikke nok med det, men det koster faktisk ingenting å få tilgang til hele 10 % rabatt på hotell i Norge, Skandinavia, Europa og i hele resten av verden. Høres det for godt ut til å være sant? Kanskje det, men det er slettes ikke umulig å fikse seg dette.
hotellrabatt

Det eneste du nemlig behøver å gjøre, er å skaffe deg det norske kredittkortet re:member card, og når du skal bestille et hotellopphold så betaler du med kortet gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Der får du som kunde og innehaver av kortet nemlig prosenter hos de fleste store hotelsøkemotorer som Expedia, Hotels.com, First Hotels og mange andre selskaper. Du finner mer informasjon her om du vil lese mer. Du kan bestille deg re:member kortet her hvis du er over 18 år.

Kredittkortet kan faktisk bli en gullgruve ikke bare for besparing på hoteller, for man får også rabatter på en rekke andre nettbutikker i Norge når kortet blir brukt som betalingsmiddel. Ved reklamering for kredittkort er vi også pålagt å nevne renten som tilkommer hvis man utsetter betalingen, som kan vises ved følgende eksempel. Låner du 15.000 kroner over 12 måneder med en effektiv rente på 25,4 %, vil den totale summen å betale tilbake på 16.408 kroner.

Men dette kortet skal du ikke bruke til avbetalingskjøp, men heller for å skaffe deg billigere hotellovernattinger over hele verden. Det finnes ingen begrensning på hvor mye rabatt du kan få i løpet av et år, så det er bare å bestille for venner og kjente når de også skal ut å reise!

0 kommentarer: