Iguazú

Posted by on | |
Hvis du skal reise på ferie for å oppleve noe helt spesielt og utenom det vanlige, kan du reise til Sør-Amerika og besøke de enorme fossefallene ved Iguazú. Fossene ligger på grensen mellom Argentina og Brasil, og det er totalt nesten tre hundre forskjellige fosser i opptil 80 meters høyde. Enorme mengder av vann går gjennom fossene hver eneste dag, og denne attraksjonen ligger også på UNESCO's liste over verdensarv.
Hovedvekten av fossene befinner seg på den argentinske siden av grensen mellom de to landene, og hvis du vil overnatte her i noen dager er Sheraton Iguazú Resort & Spa et dyrt men glimrende hotell rett ved fossen. Hele dette området med regnskogen rundt fossefallene er også en nasjonalpark. Temperaturene varierer mellom 25 grader på våren og høsten, og opptil 35 grader om sommeren.

Planlegger dere en tur til enten Buenos Aires eller Rio de Janeiro, går det ann å kombinere dette med et besøk til Iguazú, men det er lange avstander så regn med en flytur på et par timer. God ferie til Sør-Amerika!

0 kommentarer: